Ο σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ ζήτησε διαζύγιο κι εκείνος αδυνατεί να καταλάβει γιατί.

Ο Κέβιν Κόστνερ έμεινε έκπληκτος όταν η σύζυγός του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για να δώσει τέλος στον 18ετή γάμο της με τον πασίγνωστο ηθοποιό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν πηγές στο Page Six.

Παρόλο που ο γάμος του πρωταγωνιστή της σειράς «Yellowstone» κατέληξε σε διαζύγιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων εν μέσω αναρίθμητων ισχυρισμών ότι ο ηθοποιός είχε απατήσει πολλές φορές την εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, ένας μακροχρόνιος φίλος του είπε προκλητικά: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα απιστίας».

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά μαζί να ποζάρει ευτυχισμένο στις κάμερες των Όσκαρ τον Μάρτιο. «Ο Κέβιν εξεπλάγη πολύ από τις πράξεις της Κριστίν, προφανώς δεν θέλει το διαζύγιο και θα την δεχόταν πίσω. Είναι απογοητευτικό, την αγαπάει και αγαπάει και τα παιδιά του», πρόσθεσε ο φίλος του ηθοποιού, σύμφωνα με την New York Post.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 15χρονο Cayden και τον 14χρονο Hayes και μία κόρη, την 12χρονη Grace.

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν γνωρίζει τις ακριβείς λόγους του διαζυγίου του, λέει στενός του φίλος
Ο Κόστνερ, 68 ετών πλέον, που είχε συνάψει σχέσεις με διάφορα σούπερ μόντελ και καλλονές του Χόλιγουντ από την Ελ Μακφέρσον μέχρι τη Χάλι Μπέρι, είχε αναγκαστεί να περάσει αρκετούς μήνες μακριά από το σπίτι του για τις ανάγκες της σειράς «Yellowstone» στη Μοντάνα, γεγονός που πιθανώς επέφερε πίεση στη σχέση του.
«Οι πειρασμοί είναι πολύ μεγάλοι και υπάρχει ένας πεινασμένος κόσμος εκεί έξω που σε περιμένει να πέσεις. Επομένως, δεν μπορείς να υποκύψεις χωρίς να πληρώσεις ένα τεράστιο τίμημα. Προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου με κάποια αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, αλλά ο γάμος είναι μια δύσκολη, σκληρή δοκιμασία», είχε δηλώσει κάποτε ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας «Bodyguard».

ΠΗΓΗ