Home Διεθνη Μήπως η γυναίκα που ανακάλυψε τον Ριχάρδο Γ’ κάτω από πάρκινγκ αυτοκινήτων βρήκε ένα ακόμη βασιλιά; Και δεν θα μαντέψετε ποτέ και πού!

Μήπως η γυναίκα που ανακάλυψε τον Ριχάρδο Γ’ κάτω από πάρκινγκ αυτοκινήτων βρήκε ένα ακόμη βασιλιά; Και δεν θα μαντέψετε ποτέ και πού!

by bot

Μήπως η γυναίκα που ανακάλυψε τον Ριχάρδο Γ’ κάτω από πάρκινγκ αυτοκινήτων βρήκε ένα ακόμη βασιλιά; Και δεν θα μαντέψετε ποτέ και πού!

Η εύρεση ενός νεκρού βασιλιά κάτω από ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων μπορεί να θεωρηθεί τυχαία. Η εύρεση δύο βασιλιάδων θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι ισχύει για την ιστορικό Philippa Langley.

Μέσω ενός συνδυασμού σχολαστικής έρευνας και αυτού που η ίδια αποκαλεί “παράξενη αίσθηση”, το 2012 η Philippa – κεντρική φωτογραφία – εντόπισε κάτω από πάρκινγκ του Leicester τον σκελετό του βασιλιά του 15ου αιώνα, Ριχάρδου Γ’.

βασιλιάς Ερρίκος Α΄

Τώρα η Philippa πιστεύει ότι ο βασιλιάς Ερρίκος Α΄ ο οποίος ήταν ο προκάτοχος του Ριχάρδου κατά σχεδόν τέσσερις αιώνες, μπορεί να είχε παρόμοια αναξιοπρεπή μοίρα. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο κρίσιμο συνδυασμό έρευνας και ανάλυσης που την οδήγησε στην… τελευταία κατοικία του τελευταίου βασιλιά των Πλανταγενετών, είναι πεπεισμένη ότι τα λείψανα του Ερρίκου βρίσκονται κάτω από πάρκινγκ που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης στις φυλακές του Ρέντινγκ.

Μένει να αποδειχθεί κατά πόσον η ιστορικός έχει και αυτή τη φορά δίκιο ή την τύχη με το μέρος της.

Με πληροφορίες από τη  daily mail 

You may also like

artpointview.gr @ 2024