Home Διεθνη Η δημοσιογραφία φαίνεται να κερδίζει τον Μπόρις Τζόνσον

Η δημοσιογραφία φαίνεται να κερδίζει τον Μπόρις Τζόνσον

by bot

Η δημοσιογραφία φαίνεται κερδίζει τον Μπόρις Τζόνσον.

Θα αρθρογραφεί και θα… καλοπληρώνεται στην Daily Mail

Η προσπάθεια για αδυνάτισμα και ο… Ιούλιος Καίσαρας. Τη νέα του καριέρα ως αρθρογράφος στην «Daily Mail» εγκαινίασε σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον, μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Το πρώτο του άρθρο αναφέρεται στη μάχη του με τα παραπανίσια κιλά, στη χρήση του Ozempic, ενώ αναφορά γίνεται και στον… Ιούλιο Καίσαρα.

Με τίτλο «Το θαυματουργό φάρμακο που ήλπιζα πως θα σταματούσε τις επιδρομές μου στο ψυγείο στις 11.30 το βράδυ για τσένταρ και τσορίθο δεν λειτούργησε για μένα. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων», ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται στο φάρμακο Ozempic, προωθώντας τη χορήγησή του για την απώλεια κιλών.

Όπως αναφέρει ο Τζόνσον, τη διάθεσή του για να χάσει βάρος την «τόνωσε» όταν είδε μέλη του υπουργικού συμβουλίου του ξαφνικά πολύ αδυνατισμένα. «Δύο οι πιθανές εξηγήσεις», έγραψε μάλλον με δόση χιούμορ:

«Είτε έχει ερωτευτεί απελπιστικά, είτε πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία των Συντηρητικών», με την αλήθεια όμως να είναι πως επρόκειτο για «ένα θαυματουργό φάρμακο», το Ozempic, με την «ορμόνη του κορεσμού».

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει την εμπειρία του και τα αρχικά θετικά αποτελέσματα, ωστόσο αναφέρει το γιατί δεν «τα κατάφερε μέχρι τέλους», υπερασπιζόμενος πάντως τη λήψη του Ozempic για το αδυνάτισμα. «Υπάρχει κάτι που λέγεται κορεσμός και η επιστήμη το έχει βρει», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπόρις Τζόνσον.

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Τζόνσον από το βουλευτικό του αξίωμα, η Daily Mail κυκλοφόρησε χθες αναφέροντας στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδα της ότι από αύριο Σάββατο θα ξεκινήσει να γράφει στις στήλες της ένας «λόγιος νέος αρθρογράφος που θα χρειαστεί να τον διαβάζουν στο Ουέστμινστερ και σε όλο τον κόσμο».

You may also like

artpointview.gr @ 2024