Home Life & Art Μυστήριο στη Βενετία…. Η ταινία στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου – βίντεο

Μυστήριο στη Βενετία…. Η ταινία στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου – βίντεο

by bot

Μυστήριο στη Βενετία…. Η ταινία στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου – βίντεο 

Ο θάνατος έρχεται για όλους. Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ που κυκλοφορεί 14 Σεμπτεμβρίου στους κινηματογράφους. #AHauntingInVenice

Το τρομακτικό μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2023.

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο: Michael Green (“Logan”)
Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Agatha Christie «Πάρτυ» (Hallowe’en Party).
Παραγωγή: Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott, και Simon Kinberg,
Εκτελεστική παραγωγή: Louise Killin, James Prichard και Mark Gordon
Πρωταγωνιστούν: Kenneth Branagh, Kyle Allen (“Rosaline”), Camille Cottin (“Call My Agent”), Jamie Dornan (“Belfast”), Tina Fey (“30 Rock”), Jude Hill (“Belfast”), Ali Khan (“6 Underground”), Emma Laird (“Mayor of Kingstown”), Kelly Reilly (“Yellowstone”), Riccardo Scamarcio (“Caravaggio’s Shadow”), και η πρόσφατα βραβευμένη με Oscar® Michelle Yeoh (“Everything Everywhere All at Once”).

Έρχεται 14 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

You may also like

artpointview.gr @ 2024