ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ: Εικαστική και φιλανθρωπική εκδήλωση. Μια ευκαιρία για ευχές και αλληλέγγυες πράξεις.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου από τις 11:00-16:00 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου
12:00-15:00, η γκαλερί ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ περιμένει τους φίλους της και μαζί με τους καλλιτέχνες της ομαδικής έκθεσης «Κοινή Αφετηρία» να απολαύσουν μια σπάνια ξενάγηση στην έκθεση, να απολαύσουν το καφεδάκι τους,  κρασί και γλυκά και να ανταλλάξουν με τους οικοδεσπότες και την ομάδα τους όμορφες ευχές για τα Χριστούγεννα!
Στον Τεχνοχώρο ο επισκέπτης μπορεί μεταξύ άλλων να βρει γούρια και όμορφα δώρα όπως χειροποίητο κόσμημακεραμικάστολίδια…

 

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα έργα των καλλιτεχνών

Παράλληλα αυτές τις δύο ημέρες, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που επί σειρά ετών ο Τεχνοχώρος εκφράζει προς τους ΔΡΟΜΟΥΣ ΖΩΗΣ, καλούνται φίλοι και επισκέπτες να προσφέρουν τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας για το…μπακαλικάκι των Δρόμων.
 Τα τρόφιμα που μπορούν να συγκεντρωθούν αφορούν τα πάντα εκτός από νωπά, δηλαδή οι φίλοι μπορούν να φέρουν, γάλα (κονσέρβα), ζυμαρικά, αλεύρι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι, μαρμελάδες, δημητριακά, ρύζι αλλά και μπισκότα, σοκολάτες, βρεφικά γάλατα και κρέμες καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής όπως πάνες, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποθέματα της αποθήκης τους

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΥ 

Με την υπέροχη ζωγραφιά του Γιώργου Πανταζή θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία. 

Ο Δράκος στους Ασιατικούς πολιτισμούς είναι σύμβολο Ειρήνης, Καλοτυχίας και Ευημερίας και αυτά ευχόμαστε σε όλους μας για το 2024, ας είναι ένα όλοφωτο και δημιουργικό νέο έτος.