Όταν η σύγχρονη τέχνη συνάντησε το design, η παράδοση έδωσε τη θέση της στη μοντέρνα αισθητική και δημιουργήθηκε ένα ξενοδοχείο – έργο τέχνης. Το Miura Hotel σας προσκαλεί στον υπέροχο κόσμο του και σας μυεί στην καλλιτεχνική του ομορφιά.

Χτισμένο στο τσέχικο χωριό Čeladná, ανάμεσα στα βουνά Beskydy της Τσεχίας, όπου οι ομιχλώδεις κορυφές και κορυφογραμμές δίνουν τη θέση τους σε ερειπωμένα, το «αυστηρό κτίριο» του ξενοδοχείου, φτιαγμένο από σκουριασμένο χάλυβα και μοβ γυαλί, προκαλεί δέος με την διαφορετικότητα του.

Το οίκημα χωρίζεται σε τρία μέρη. Τα δύο από αυτά στεγάζουν τα 44 δωμάτια και τις σουίτες και το κεντρικό τμήμα φιλοξενεί το λόμπι, το spa και το εστιατόριο, το οποίο εξέχει απο το κυρίως σώμα του κτιρίου.

Πολλά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μπαλκόνι ενώ οι σουίτες προσφέρουν μια μαγευτική θέα στη φύση από τους γυάλινους τοίχους τους.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι εμφανής τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου.Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα τέχνης, από διάσημους καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης, όπως πρωτότυπα έργα των Andy Warhol και Damien Hirst, που κοσμούν τους τοίχους.

Παράλληλα, γιγαντιαία αγάλματα του Τσέχου γλύπτη David Čern, μοιάζουν να σέρνονται κατά μήκος των τοίχων και του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου, ενώ οι αρχιτέκτονες της εταιρείας Labor 13, που ανέλαβαν το σχεδιασμό του, επέλεξαν μοναδικά έπιπλα από Ευρωπαίους και Τσέχους σχεδιαστές.

Τα ευρύχωρα δωμάτια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση, ενώ συνδυάζουν άψογα την χρήσης υψηλής τεχνολογίας με την έμπνευση από τη φύση.

Στα highlights του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται το υπόγειο spa, αλλά και το εστιατόριο.