Home Προσωπα Η συγκινητική ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ

Η συγκινητική ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ

Συγκίνηση προκαλεί στο Βέλγιο η ιστορία της Κεντίστ Ντελτούρ, της 24χρονης που κέρδισε τα καλλιστεία της χώρας πέρυσι.

Η Μις Βέλγιο, που είναι υιοθετημένη, επέστρεψε στην Αιθιοπία όπου γεννήθηκε για να συναντήσει τον βιολογικό πατέρα της.

Περίπου σε ηλικία 8 ετών ο πατέρας της την άφησε σε ορφανοτροφείο και δύο χρόνια αργότερα την υιοθέτησε οικογένεια Βέλγων. Η βιολογική μητέρα της «έφυγε» από τη ζωή όταν η Κεντίστ Ντελτούρ ήταν περίπου 9 ετών.

Η 24χρονη δημοσίευσε στα social media φωτογραφία που συγκινημένη αγκαλιάζεται με τον πατέρα της, ενώ έγραψε ότι τον έχει συγχωρέσει για όλα. Φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν και στον επίσημο λογαριασμό Μις Βέλγιο, με τους δυο τους χαμογελαστούς, αλλά και μία με τον πατέρα της πεσμένο στα γόνατα μόλις τη συνάντησε. «Ήμουν φτωχός και εκείνη την εποχή δεν είχα αρκετά για να σε ταΐσω», είπε εκείνος, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, εξηγώντας γιατί την άφησε σε ορφανοτροφείο.

 

 

«Σαν παιδί με κατέστρεψε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ», φέρεται να δήλωσε η Κεντίστ Ντελτούρ, που στην Αιθιοπία γνώρισε τα τρία αδέλφια της, 6, 10 και 13 ετών, τα οποία απέκτησε ο πατέρας της με τη δεύτερη σύζυγό του.

«Για ένα μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας μου αναρωτιόμουν πώς θα ήταν όταν θα συναντούσα επιτέλους τον βιολογικό πατέρα μου. Φανταζόμουν πώς θα αντιδρούσα εκείνη τη στιγμή. Θα ήμουν λυπημένη; Χαρούμενη; Και έπειτα από 15 χρόνια ο Θεός με ευλόγησε με την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στην Αιθιοπία», έγραψε η Ντελτούρ στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο με κατέκλυσαν τα συναισθήματα όταν επιτέλους τον συνάντησα. Αυτή είναι μία ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ανέφερε ακόμη και κατέληξε: «Τον έχω συγχωρέσει για όλα. Η καρδιά μου είναι ήρεμη. Νιώθω άλλος άνθρωπος».