Youtubers και πολιτικοί αρχηγοί. Οι πολιτικοί προσεγγίζουν τους νέους. Παρακολουθούμε στο τέλος του κειμένου το σχετικό βίντεο της συνέντευξης

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συνέντευξη που παραχώρησε στη youtuber Νεφέλη Μεγκ, ήρθε η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να τα πει λίγο με την youtuber Zoe Pre με πολλούς ακολουθους Για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά ίσως υπάρχει χρόνος και γι αυτόν. Στόχος πάντως αυτού του είδους των συνεντεύξεων είναι η προσέγγιση – κατά το δυνατόν – νέων ανθρώπων που αδιαφορούν για την πολιτική γενικά, όμως ενίοτε συγκινούνται από την ανθρώπινη πλευρά τους. Τον τρόπο που μιλούν για την οικογένειά τους, τα παιδιά τους, τα ζωάκια τους κλπ… 

Ποια όμως είναι η  Zoe Pre;

Η νεαρά διατηρεί το κανάλι της στο You Tube εδώ και επτά χρόνια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια άρχισε να κάνει εκπομπές υπό τον τίτλο «KRIMA». Από την πολυθρόνα των συνεντευξιαζόμενων έχουν περάσει γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές. Ορισμένοι εξ αυτών είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Νικόλας Ραπτάκης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μίνως Θεοχάρης.

Παράλληλα την ακούμε στα ερτζιανά και συγκεκριμένα μέσα από την συχνότητα του Pride FM όπου κάνει εκπομπή μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλο. Ακόμη είναι φιλόζωη και μάλιστα έχει έναν σκύλο, τον Jose, τον οποίο βρήκε μαζί με ένα ακόμη κουτάβι στον Κηφισό.

Σημειώνεται πως στο Instagram ακολουθείται από περισσότερους από 66.000 χρήστες δηλώνοντας ότι είναι…SadFluencer. Αιτιολογώντας στην ιστοσελίδα savoirville γιατί αποκαλείται έτσι είχε πει ότι «είναι η απάντηση σε όποιον με αποκαλεί influencer!»

«Έγινε μέσα σε 5’’. Κηφισός 07:55. Δυο κουτάβια. Τραβάω χειρόφρενο. Πετάω κουτάβια γεμάτα ψώρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήθελα να τα κρατήσω και τα δύο. Έδωσα το ένα γιατί μου είπαν ότι θα γίνουν 25 κιλά. Τελικά είναι 6 κιλά…» έχει δηλώσει σχετικά στο savoirvillegr.

Πριν από αρκετό διάστημα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη «Cash or Trash» η οποία προβάλλεται στο Star και είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή χαρακτηρίζοντάς την «πολυτάραχη». Σε ερώτηση της κυρίας Μοιραράκη, η Zoe Pre αποκάλυψε πως έχει σύντροφο και μάλιστα είναι γυναίκα. Η ίδια δηλώνει bisexual.

«Η ζωή μου είναι πολυτάραχη! Τα πρωινά μου ξεκινάνε με ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6 μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλλο και τελειώνω πολύ αργά το βράδυ. Για την προσωπική μου ζωή δεν έχω ποτέ χρόνο και δεν ξέρω τον λόγο. Τα λέω με την ψυχολόγο μου. Με ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μου ζωή αλλά… θέλω να έχω λόγους για να γκρινιάζω», είχε πει.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δ.Μ.: Σε ποιον να γκρινιάζεις;

Z.P.: Στο έτερον μου ήμισυ!

Δ.Μ.: Αφού δεν το έχεις.

Z.P.: Το έχω!

Δ.Μ.: Το έχεις; Και πότε το βλέπεις; Τη νύχτα μόνο;

Z.P.: Ναι.

Δ.Μ.: Άρα εκείνος θα πρέπει να γκρινιάζει σε εσένα και όχι εσύ σε εκείνον

Z.P.: Εκείνη!.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Zoe Pre:

 

 

protothema.gr