Ελεάνα Βραχάλη: «Έγραφα και γράφω απόλυτα συναισθηματικά, χωρίς σκέψη» – Είκοσι χρόνια δημιουργικής παρουσίας και έχει λόγο να τα γιορτάζει….

Η αγαπημένη στιχουργός με αφορμή την κυκλοφορία του α΄ μέρους της συλλογής «Παιδί Δικό Σου» (Panik Records) με την οποία γιορτάζει τα 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της στη δισκογραφία μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

Η συλλογή περιλαμβάνει τραγούδια που μας έχει χαρίσει κι έχουν μείνει αναλλοίωτα στον χρόνο. Τραγούδια που παρουσιάζονται διασκευασμένα από την αρχή και σπουδαίοι καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής τα ερμηνεύουν.

Η στιχουργός αναφέρθηκε στα 20 αυτά χρόνια της δισκογραφικής της διαδρομής και στους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την πορεία. Τόνισε ότι απ΄την αξέχαστη Μαριανίνα Κριεζή ξεκίνησαν όλα στην καριέρα της. Εξήγησε επίσης ποια ήταν τα κριτήρια που αποφάσιζε σε ποιους καλλιτέχνες θα έδινε τα τραγούδια της . Σύντομα θα αρχίσει να «ξεδιπλώνεται» και το β΄ μέρος της συλλογής συνεχίζοντας έτσι το ταξίδι στον πλούσιο στιχουργικό της κόσμο.

Τέλος μιλώντας για τις «περίεργες συμπεριφορές» που συνάντησε σ΄αυτά τα 20 χρόνια στο χώρο της, είπε: «Είχα τη δυνατότητα να προφυλαχθώ αναλόγως».

Στο τέλος του podcast απολαύστε την Ελένη Τσαλιγοπούλου να ερμηνεύει την «Εκδρομή» σε δικούς της στίχους και μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη.