Home Κοινωνια Στέφανος Κασσελάκης: «Έκοψε» στo μοντάζ τη Δόμνα Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε στο σχολείο

Στέφανος Κασσελάκης: «Έκοψε» στo μοντάζ τη Δόμνα Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε στο σχολείο

by bot

Στέφανος Κασσελάκης: «Έκοψε» στο μοντάζ τη Δόμνα Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε στο σχολείο

Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε την επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα. Δεν έδειξε, ωστόσο, την υποδοχή του από τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο βίντεο, μάλιστα, που ανήρτησε ο κ. Κασσελάκης δείχνει μόνο τη δική του εμφάνιση και διαλόγους με τους εκπαιδευτικούς, ενώ έχει κόψει στη μονταζιέρα την υφυπουργό Παιδείας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε δική της ανάρτηση, έδειξε φωτογραφία της μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στο σχολείο της Καλλιθέας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγραψε στην ανάρτησή της ότι υποδέχθηκε «σήμερα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας».

Δόμνα Μιχαηλίδου: Θέλουμε εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και όχι επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες

 


Η υφυπουργός συνέχισε: «Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στα προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει για το αντίθετο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση και την αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης και σημείωσε ότι προσβλέπει σε εποικοδομητικό διάλογο με την αντιπολίτευση και «όχι σε επικοινωνιακά σόου για τις κάμερες».

 

Πηγή: iefimerida.gr

You may also like

artpointview.gr @ 2024