Area Synest… το μοναδικό συναπάντημα της Φύσης και της Τέχνης.

Το Θεματικό Πάρκο Συνεβρού  Area Synest είναι ένας επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και πνευματικής ανάτασης, μέσω της ανεπιτήδευτης επαφής με τη φύση, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις.

“Syn” από το Συνεβρό και “nest” από τη φωλιά…

Αρχή όλων, η αγάπη του δημιουργού για τα πουλιά, στην οποία οφείλεται και ένα μέρος της ονομασίας του θεματικού πάρκου. Σημαντική είναι η τοποθεσία (Area) που είναι το Συνεβρό (Syn) και σήμα κατατεθέν η φωλιά (Nest).

Με παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής στο απαράμιλλου κάλλους φυσικό τοπίο, αλλά και με σεβασμό στη φύση, ο εμπνευστής του χώρου, Interior designer  Μαρτίκ Μανικιάν, δημιούργησε ένα παραμυθένιο περιβάλλον με σήμα κατατεθέν τη φωλιά σε ανθρώπινες διαστάσεις.

Μέρος έμπνευσης του δημιουργού αποτελεί και ο μύθος με τις νεράιδες του Κριού Ποταμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η φωλιά στον γεροπλάτανο σε ανθρώπινες διαστάσεις είναι τόπος χαλάρωσης και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αισθανθεί τη θαλπωρή και την αδφάλεια που προσφέρει η φωλιά στο κάθε πουλί

Κατά τη μυθολογία οι νεράιδες σαν στον ποταμό μεταμορφώθηκαν με πρόσωπο πουλιού και σώμα ανθρώπου και πέταξαν. Γι αυτό και ο επισκέπτης σε διάφορους χώρους του πάρκου θα δει εικόνες των νεράιδων του ποταμού.

Το πάρκο για πρώτη φορά καλοσώρισε τους επισκέπτες του τον χειμώνα του 2016. Ένας χώρος προσεγμένος με τη φύση και την τέχνη να συνυπάρχουν ισορροπημένα, όπου αποτελεί προορισμό εκδρομών για οικογένειες, παρέες φίλων, σχολεία, συλλόγους, πεζοπόρους, και άλλους ανεξάρτητους επισκέπτες.

Το Area Synest αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια,  παρέες και οικογένειες, που θέλουν να εξερευνήσουν το μεγαλείο της φύσης, να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να ζήσουν το παραμύθι από κοντά, σε απόσταση λιγότερης των δύο ωρών από την Αθήνα, πάνω από την Ακράτα, στη Βόρεια Πελοπόνησσο.