Στην περιοχή της Πατησίων το θέατρο Κνωσός αξίζει πολλά

Νέα θεατρική πιάτσα

Ένα ακόμη θέατρο, στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων, ξεκινάει μια νέα διαδρομή: Το θέατρο «Κνωσός» (Πατησίων 195 και Κνωσού 11), στην πλατεία Αμερικής, που δημιουργήθηκε το 1985 και φιλοξένησε περισσότερες από 80 παραστάσεις υπό την καθοδήγηση του Λάμπρου Τσάγκα.

Έτσι σ’ αυτή την πολυάνθρωπη και πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας (Κυψέλη, Πατήσια, Λαμπρινή) αρχίζει να δημιουργείται μια νέα δυναμική θεατρική πιάτσα, που οφείλει πολλά στην παρουσία του θεάτρου «Αrk» (Δροσοπούλου 197).

Η άνοδος του Αρτούρο Ούι

Με την ευκαιρία, η παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, θα συνεχιστεί από το ερχόμενο φθινόπωρο, για τρίτη σεζόν!

Από την ερχόμενη σεζόν, το θέατρο «Κνωσός» προστίθεται στις θεατρικές στέγες του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, που από πέρυσι διαχειρίζεται και το γειτονικό θέατρο «Χώρα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανακαινισμένο θέατρο «Κνωσός» θα ξεκινήσει τη νέα διαδρομή του με την επιτυχημένη παράσταση «Μια άλλη Θήβα», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με πρωταγωνιστές τον Θάνο Λέκκα και τον πρόσφατα βραβευμένο με το σταυρό του Δημήτρη Χορν Δημήτρη Καπουράνη.

Φωτ. Ο Σταμάτης Φασουλής βραβεύει τον Δημήτρη Καμπουράνη.