Η Σούπα Σήφης
Giovanna Zomboli
Απόδοση: Μαρία Κοκάλα
Νερό, βότανα, λαχανικά και μια πρέζα αλάτι”: Η συνταγή της σούπας του Σήφη, του λαγού με το γυαλιστερό τρίχωμα και τα μακριά αυτιά, είναι πολύ απλή, χωρίς μυστικά συστατικά.
Οι εκδόσεις ΑΜΜΟΣ παρουσιάζουν σε μετάφραση από τα Ιταλικά το “Σήφη”, ένα γευστικότατο βιβλίο που μαγεύει και μας προσφέρει μια διασκεδαστική ανάγνωση. Η γραφή της Giovanna Zoboli, λεπτομερής και εκλεπτυσμένη, συνδυάζεται απόλυτα με τα τρυφερά και ονειρικά σχέδια της Mariachiara di Giorgio. Μικροί και μεγάλοι θα ακολουθήσουμε αβίαστα το Σήφη και θα ανακαλύψουμε τις πιο κρυφές λεπτομέρειες, υπόγεια λαγούμια, κεφάλια μαρουλιού, κουτάκια σούπας και δαιδαλώδη εργοστάσια, μια ιστορία επιχειρηματικότητας αλλά και τη δύναμη των ονείρων, το θεμελιώδες συστατικό κάθε ανθρώπινης προσπάθειας.